Sfoglia per Corso Dottorato di ricerca in Alimenti e salute umana
Comprehensive assessment of frail phenotype determinants in cirrhotic patients evaluated for liver transplantation
2022
Crescita fetale, nutrizione materna e stress ossidativo placentare
2023
Definition and evaluation of Good Practices in Public Health
2020
Development and validation of rapid sample preparation protocols for high-sensitivity multidimensional determination and source identification of hydrocarbon contaminants in complex food matrices
2022
DEVELOPMENT OF AN ELECTROCHEMICAL BIOSENSOR FOR FOOD SAFETY: DETECTION OF FOOD PATHOGENS
2020
Development of innovative extraction and detection methods for gluten based on deep eutectic solvents and aptamers
2019
Disturbi del sonno in bambini con tumore cerebrale e loro correlazione con i deficit neurocognitivi
2019
Early degradation of myosin light chains beneficially impacts human health of sea bream (Sparus aurata) consumers
2020
Effect of ionization technology on microbial contamination and food quality in food storage equipment
2021
EFFETTI DELL’INIBIZIONE DELLA RNA BINDING PROTEIN HuR NEL TUMORE TIROIDEO
2019
EFFETTO DEL LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM SULLA PRODUZIONE DI IL-10 IN CELLULE GAUCHER: REGOLAZIONE ENZIMATICA
2025
Esopolisaccaridi di origine microbica come postbiotici per lo sviluppo di nuovi alimenti funzionali
2024
Esplorazione dell'attività antitumorale dei composti a base di rutenio nel glioma ad alto grado di malignità
2024
ESPRESSIONE DI TFEB, SIRT1 E CARM1 E METILAZIONE DI PITX2 NEL CARCINOMA MAMMARIO CHEMIORESISTENTE
2020
EVOLUZIONE DELLE FUNZIONI COGNITIVE IN BAMBINI IN FOLLOW-UP PER TUMORE CEREBRALE E TRAUMA CRANIC
2023
Formulation and processing strategies for obtaining bakery products tailored to the elderly’s needs
2023
Genetic approach for in depth taxonomic characterization and safety traits of probiotic and ancient bacteria
2023
HER2 evaluation from tissue to liquid biopsy: improving CTC HER2 characterization for clinical implementation in breast cancer
2025
Idrolisi enzimatica di proteine per conferire funzionalità agli alimenti
2025
IL MULTIPLE BREATH WASHOUT NELLA VALUTAZIONE DEL DANNO POLMONARE CRONICO NEI BAMBINI NATI CON GRANDE PREMATURITA’
2020
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