Sfoglia per Corso Dottorato di ricerca in Alimenti e salute umana
Improving Adherence to Mediterranean Diet to prevent or reduce Metabolic Syndrome in Heart Transplanted Patients
2022
Influence of the Diet on Lipofilling Resorption Rate
2021
Ingegnerizzazione dei modelli predittivi di shelf-life per alimenti secchi confezionati con bioplastiche: un approccio integrato
2025
Innovative approach to design cereal-based product with low glycemic response
2024
Innovative strategies to detect antibiotic resistance in food sector
2025
Innovazione sostenibile per migliorare la qualità dei prodotti carnei nell'era del Green Deal
2025
Interventi tecnologici per la progettazione di alimenti con incrementate funzionalità
2021
Investigation about new concepts of yeast derivatives for winemaking with enhanced antioxidant properties and polysaccharides content
2023
L'effetto del processo alimentare sulla bioaccessibilità e sulle proprietà salutistiche dei composti naturali: un caso studio sui derivati di mela
2025
La conservazione iperbarica come tecnologia innovativa per estendere la stabilità e migliorare la funzionalità degli alimenti
2023
La proteina gliofibrillare acida, marker predittivo del neurosviluppo in bambini con cardiopatia congenita operata
2021
Lactic Acid Bacteria as Bioprotective and Health-Promoting Cultures in the Food Industry
2024
LONGITUDINAL EXPLORATORY STUDY ON PERSONALITY CHARACTERISTICS IN ADOLESCENTS WITH SUICIDAL BEHAVIORS ADMITTED TO PEDIATRIC EMERGENCY DEPARTMENT
2024
New insight into pasta cooking: the continuous cooking procedure in professional appliances.
2020
Non-invasive biomarkers for the prediction of disease progression in metabolic associated fatty liver disease
2021
Novel plant protein sources for the beverage sector: technological functionality, nutritional properties, sensory characteristics, and consumer acceptability
2025
Nuovi Complessi Carbossilati di Rutenio Contenenti Difosfine Elettron-ricche per la sintesi di Molecole di Interesse Alimentare e Biologico
2019
Oil structuring for improving healthy and sustainable diets
2024
Optimization of cooking for food service: matching quality and nutritional requirements as drivers for the development of innovative tools
2023
Optimization of rapid analytical protocols for monitoring the contamination with hydrocarbons of petrogenic origin in the olive oil supply chain
2023
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