Sfoglia per Corso Dottorato di ricerca in Alimenti e salute umana
La conservazione iperbarica come tecnologia innovativa per estendere la stabilità e migliorare la funzionalità degli alimenti
2023
La proteina gliofibrillare acida, marker predittivo del neurosviluppo in bambini con cardiopatia congenita operata
2021
Lactic Acid Bacteria as Bioprotective and Health-Promoting Cultures in the Food Industry
2024
LONGITUDINAL EXPLORATORY STUDY ON PERSONALITY CHARACTERISTICS IN ADOLESCENTS WITH SUICIDAL BEHAVIORS ADMITTED TO PEDIATRIC EMERGENCY DEPARTMENT
2024
New insight into pasta cooking: the continuous cooking procedure in professional appliances.
2020
Non-invasive biomarkers for the prediction of disease progression in metabolic associated fatty liver disease
2021
Novel plant protein sources for the beverage sector: technological functionality, nutritional properties, sensory characteristics, and consumer acceptability
2025
Nuovi Complessi Carbossilati di Rutenio Contenenti Difosfine Elettron-ricche per la sintesi di Molecole di Interesse Alimentare e Biologico
2019
Oil structuring for improving healthy and sustainable diets
2024
Optimization of cooking for food service: matching quality and nutritional requirements as drivers for the development of innovative tools
2023
Optimization of rapid analytical protocols for monitoring the contamination with hydrocarbons of petrogenic origin in the olive oil supply chain
2023
Public Health and good practices in primary prevention: SARS-CoV-2 immune response monitoring in transplant recipients and waitlisted patients after a targeted vaccination campaign
2022
RICERCA DEI FATTORI PREDITTIVI DI RISPOSTA AGLI INIBITORI DELLE TIROSIN-CHINASI NELLA LEUCEMIA MIELOIDE CRONICA
2019
Ruthenium Complexes as Catalysts and Chemotherapeutic Agents
2024
Scongelamento ad air impingement per alimenti fritti nella ristorazione
2021
Study of oenological practices for the production of long-lived white wines
2025
Sviluppo di alimenti funzionali e innovativi a base di cereali con ridotta risposta glicemica
2022
Sviluppo di alimenti funzionali mediante interventi di processo e formulazione innovativi e sostenibili
2020
Sviluppo di bioaerogels come ingredienti chiave nello sviluppo di alimenti funzionali per promuovere la salute attraverso la dieta
2025
Sviluppo di modelli predittivi per stimare la durata di conservazione dell'olio extravergine di oliva (OEVO) e metodi per salvaguardarne la purezza
2021
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