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Università degli Studi di Udine 2023 La conservazione iperbarica come tecnologia innovativa per estendere la stabilità e migliorare la funzionalità degli alimenti -
Università degli Studi di Udine 2021 La proteina gliofibrillare acida, marker predittivo del neurosviluppo in bambini con cardiopatia congenita operata -
Università degli Studi di Udine 2024 Lactic Acid Bacteria as Bioprotective and Health-Promoting Cultures in the Food Industry -
Università degli Studi di Udine 2024 LONGITUDINAL EXPLORATORY STUDY ON PERSONALITY CHARACTERISTICS IN ADOLESCENTS WITH SUICIDAL BEHAVIORS ADMITTED TO PEDIATRIC EMERGENCY DEPARTMENT -
Università degli Studi di Udine 2020 New insight into pasta cooking: the continuous cooking procedure in professional appliances. -
Università degli Studi di Udine 2021 Non-invasive biomarkers for the prediction of disease progression in metabolic associated fatty liver disease -
Università degli Studi di Udine 2025 Novel plant protein sources for the beverage sector: technological functionality, nutritional properties, sensory characteristics, and consumer acceptability -
Università degli Studi di Udine 2019 Nuovi Complessi Carbossilati di Rutenio Contenenti Difosfine Elettron-ricche per la sintesi di Molecole di Interesse Alimentare e Biologico -
Università degli Studi di Udine 2024 Oil structuring for improving healthy and sustainable diets -
Università degli Studi di Udine 2023 Optimization of cooking for food service: matching quality and nutritional requirements as drivers for the development of innovative tools -
Università degli Studi di Udine 2023 Optimization of rapid analytical protocols for monitoring the contamination with hydrocarbons of petrogenic origin in the olive oil supply chain -
Università degli Studi di Udine 2022 Public Health and good practices in primary prevention: SARS-CoV-2 immune response monitoring in transplant recipients and waitlisted patients after a targeted vaccination campaign -
Università degli Studi di Udine 2019 RICERCA DEI FATTORI PREDITTIVI DI RISPOSTA AGLI INIBITORI DELLE TIROSIN-CHINASI NELLA LEUCEMIA MIELOIDE CRONICA -
Università degli Studi di Udine 2024 Ruthenium Complexes as Catalysts and Chemotherapeutic Agents -
Università degli Studi di Udine 2021 Scongelamento ad air impingement per alimenti fritti nella ristorazione -
Università degli Studi di Udine 2025 Study of oenological practices for the production of long-lived white wines -
Università degli Studi di Udine 2022 Sviluppo di alimenti funzionali e innovativi a base di cereali con ridotta risposta glicemica -
Università degli Studi di Udine 2020 Sviluppo di alimenti funzionali mediante interventi di processo e formulazione innovativi e sostenibili -
Università degli Studi di Udine 2025 Sviluppo di bioaerogels come ingredienti chiave nello sviluppo di alimenti funzionali per promuovere la salute attraverso la dieta -
Università degli Studi di Udine 2021 Sviluppo di modelli predittivi per stimare la durata di conservazione dell'olio extravergine di oliva (OEVO) e metodi per salvaguardarne la purezza -
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