Sfoglia per Corso SCUOLA DI DOTTORATO IN SISTEMA AGRO-ALIMENTARE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 12 a 31 di 143
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 ASSESSMENT OF THE CARBON SEQUESTRATION POTENTIAL IN SOIL AND IN BELOWGROUND BIOMASS OF SIX PERENNIAL BIOMASS CROP -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 ATOXIGENIC ASPERGILLUS FLAVUS ISOLATES AS CANDIDATE BIOCONTROL AGENTS IN MAIZE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 BIOCHEMICAL AND TOXICOLOGICAL IMPACT OF INSECTICIDE SYNERGISTS ON THE HONEY BEE APIS MELLIFERA L. -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 Biofilm formation and Biocide resistance in Listeria -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 Biology, epidemiology and control of the sexual stage of Erysiphe necator (Schwein.), the grapevine powdery mildew fungus -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 BIOLOGY, EPIDEMIOLOGY AND MODELLING OF BOTRYTIS CINEREA PERS.:FR., THE CAUSAL AGENT OF GREY MOULD IN GRAPEVINE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2010 Brand Competition and Market Power in the Italian Fluid Milk Market: Estimation of Discrete Choice Models for Differentiated Products -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 Caratterizzazione del bacino del Mediterraneo in funzione dell'indice bioclimatico "Temperature Humidity Index" (THI) e relazioni tra THI e mortalità nella bovina da latte. -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 CARATTERIZZAZIONE FITOCHIMICA ED ATTIVITA' BIOLOGICA DI PIANTE DEL GENERE ALOE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 CHALLENGES AND PERSPECTIVES IN THE ENVIRONMENTAL RISK ASSESSMENT OF PLANT PROTECTION PRODUCTS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 CHARACTERISATION OF INSECTICIDE RESISTANCE MECHANISMS IN ITALIAN POPULATIONS OF THE GREEN PEACH APHID MYZUS PERSICAE (SULZER) -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 Characterization of gut derived lactobacilli -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 CHARACTERIZATION OF MICROBIAL BIODIVERSITY IN FERMENTED COCOA BEANS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 CHARACTERIZATION OF SORGHUM GENOTYPES FOR TRAITS RELATED TO DROUGHT TOLERANCE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2014 CHARACTERIZATION OF THE MYCOFLORA ASSOCIATED TO DRY CURED PORK MEAT PRODUCTS WITH FOCUS ON PENICILLIUM NORDICUM AND ITS BIOCONTROL -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2014 CLA as a nutraceutical molecule: concentration in foods, estimation of intake in Italy and genetic factors affecting thesynthesis in animal tissue -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2010 COMPOSIZIONE NUTRIZIONALE DI LEGUMINOSE TRADIZIONALI PER L'ALIMENTAZIONE DEI RUMINANTI -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 CONSUMER PREFERENCES AND ATTITUDE FOR WINE ATTRIBUTES: THE CASE OF SUSTAINABLE LABELLING -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 Consumers exposure assessment of pesticide residues in food: current status and future perspective in Lombardy -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2016 CORPORATE SCOPE DECISIONS AND FIRM EXPERIENCE: DRIVERS AND OUTCOMES OF ACQUISITION -
Mostrati risultati da 12 a 31 di 143
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile