Sfoglia per Corso SCUOLA DI DOTTORATO IN SISTEMA AGRO-ALIMENTARE
SAFETY ASSESSMENT OF ENTEROCOCCUS FAECIUM IN THE FOOD CHAIN
2015
Seleno-diamminoacidi Redox con attività GPx nello studio del danno ossidativo indotto da Aflatossine
2012
SOSTENIBILITA', EDUCAZIONE, COMUNICAZIONE. SISTEMA AGROALIMENTARE, AMBIENTE E COMUNITA' RESPONSABILI: QUESTIONI EMBLEMATICHE
2017
STANDARD, CERTIFICAZIONI E RESPONSABILITA' NEL SETTORE AGRO-ALIMENTARE EUROPEO
2014
STRATEGIC NETWORKS AND FOREIGN EXPANSION: THE CASE OF ITALIAN AGRIFOOD SMALL AND MEDIUM-SIZED ENTERPRISES
2010
Studies on Fusarium poae, F. sporotrichioides and F. langsethiae, Responsible for Production of T2/HT2 and Nivalenol in Wheat
2013
STUDIES ON INOCULUM DYNAMICS OF Guignardia bidwellii, CASUAL AGENT OF GRAPE BLACK-ROT
2016
Studio dei processi infiammatori nel periodo di transizione e dopo LPS "Challenge" in bovine sottoposte a diversi stressmetabolici
2012
STUDIO DI ADATTABILITA' COLTURALE DELLA QUINOA (CHENOPODIUM QUINOA WILD) IN ITALIA SETTENTRIONALE
2017
STUDIO DI ADATTABILITA' COLTURALE DELLA QUINOA (CHENOPODIUM QUINOA WILD) IN ITALIA SETTENTRIONALE
2017
STUDYING POST SLAUGHTER NEW TECHNOLOGY TO IMPROVE AUTOCTONAL BEEF MEAT QUALITY BY EXSTENSIVE REARING SYSTEM
2010
THE SUPPORT OF GENE EXPRESSION IN UNDERSTANDING SECONDARY METABOLITE PRODUCTION AND ECOLOGY IN FUSARIUM VERTICILLIOIDES
2012
SUSTAINABLE AQUACULTURE: INTERNATIONAL LEGISLATION, TECHNICAL ASPECTS, PRESENT SITUATION AND FUTURE POTENTIAL DEVELOPMENT
2015
Teorie, metodi e strumenti per il governo delle relazioni urbano-rurali
2012
TOWARDS A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM. LIFE CYCLE ASSESSMENT APPLIED TO AGRO-FOODPRODUCTS
2017
TOWARDS REDUCING THE IMPACT OF SOIL MANAGEMENT AND TILLAGE PRACTICES ON THE GLOBAL CLIMATE CHANGE
2018
Transition period of dairy cows and inflammation: a novel index to assess the individual response, pre-calving treatments aiming to mitigate it and consequences on productive and reproductive performances
2012
Understanding factors influencing starch degradation dynamics in monogastrics: in vitro and in vivo approaches
2012
VALORIZZAZIONE DI SOTTOPRODOTTI AGRO-ALIMENTARI PER LA PRODUZIONE DI COMPOSTI AD ALTO VALORE AGGIUNTO
2013
Valutazione di parametri chimico-fisici e microbiologici di una sugherata sarda e aspetti fenologici relativi alla fioritura di Quercus suber L.
2011
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile