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Università degli Studi di Trento 2025 Grapesystress: Use of systems biology and new breeding technology approaches to study water stress-resistant in grapevine plants. -
Università degli Studi di Trento 2023 Impact of agronomical and technological factors and the oxidative protection of the matrix on polysulfide formation and atypical ageing in wine -
Università degli Studi di Trento 2024 Impact of agronomical and technological factors on the occurrence of atypical ageing (ATA) in sparkling wine production -
Università degli Studi di Trento 2023 The impact of the natural honeycomb management on Apis mellifera colonies -
Università degli Studi di Trento 2025 Improving Dairy Supply Chain: From the Characterization and Authentication of Traditional Alpine Productions to Projecting New Dairy Functional Foods -
Università degli Studi di Trento 2025 Insect rearing: agri-food, welfare and feed sustainability - BEFWelSust -
Università degli Studi di Trento 2024 Insects in animal feed: a sociological evaluation of Italian consumer preferences for fish and poultry fed with alternative feed ingredients. -
Università degli Studi di Trento 2025 Laboratory investigation of bedload morphological effects and dynamics under varying flow confinement. -
Università degli Studi di Trento 2024 Management of wine aroma using biotechnical tools -
Università degli Studi di Trento 2024 New strategies for Botrytis bunch rot control for a sustainable viticulture -
Università degli Studi di Trento 2024 NMR-based metabolomic approach for the assessment of traceability, authenticity, and quality of food products -
Università degli Studi di Trento 2023 OPTIMIZING THE BIOLOGICAL CONTROL OF INVASIVE INSECTS: EVALUATING NATURAL ENEMY HOST SPECIFICITY, PREY BEHAVIOR, AND VIBRATIONAL COMMUNICATION -
Università degli Studi di Trento 2025 Research and Development of new Biological Alternatives to Control Downy Mildew of Grapevine (Plasmopara viticola) and Implement of new Integrated Pest Management Strategies -
Università degli Studi di Trento 2024 Towards precision fish farming and low carbon productions in aquaculture: new tools and technologies for a more sustainable, resilient and circular fish farming -
Università degli Studi di Trento 2024 Understanding the metabolic changes activated by volatile organic compounds in grapevine leaves against downy mildew -
Università degli Studi di Trento 2024 Understanding the metabolic mechanisms stimulated by plant-associated bacteria to enhance cold tolerance in tomato plants -
Università degli Studi di Trento 2023 Understanding the role of human microbiota on sensory perception -
Università degli Studi di Trento 2023 Unraveling the Vibrational Communication of Halyomorpha halys and the Insecticidal Impact on its Key Parasitoid Trissolcus japonicus: Implications for Integrated Pest Management and Biological Control -
Università degli Studi di Trento 2025 Using Polar Organic Chemical Integrated Sampler (POCIS) to monitor pesticide fluxes in Alpine streams -
Università degli Studi di Trento 2024 Viral metagenomics and phylogenomics for One Health -
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