Sfoglia per Corso Agrifood and Environmental Sciences

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 21 a 40 di 45
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Trento 2024 Exploring the Soil-Plant-Atmosphere Continuum: Advancements, Integrated Modeling and Ecohydrological Insights -
Università degli Studi di Trento 2023 Functional Study of Lipoxygenase-mediated Resistance to Fungal Pathogens in Maize for Milk-chain Safety and in Grapevine for Sustainable Viticulture -
Università degli Studi di Trento 2024 Gas nanosensors for quality assessment of food products -
Università degli Studi di Trento 2024 Gas nanosensors for quality assessment of food products -
Università degli Studi di Trento 2023 Impact of agronomical and technological factors and the oxidative protection of the matrix on polysulfide formation and atypical ageing in wine -
Università degli Studi di Trento 2023 Impact of agronomical and technological factors and the oxidative protection of the matrix on polysulfide formation and atypical ageing in wine -
Università degli Studi di Trento 2024 Impact of agronomical and technological factors on the occurrence of atypical ageing (ATA) in sparkling wine production -
Università degli Studi di Trento 2023 The impact of the natural honeycomb management on Apis mellifera colonies -
Università degli Studi di Trento 2023 The impact of the natural honeycomb management on Apis mellifera colonies -
Università degli Studi di Trento 2024 Insects in animal feed: a sociological evaluation of Italian consumer preferences for fish and poultry fed with alternative feed ingredients. -
Università degli Studi di Trento 2024 Management of wine aroma using biotechnical tools -
Università degli Studi di Trento 2024 New strategies for Botrytis bunch rot control for a sustainable viticulture -
Università degli Studi di Trento 2024 NMR-based metabolomic approach for the assessment of traceability, authenticity, and quality of food products -
Università degli Studi di Trento 2023 OPTIMIZING THE BIOLOGICAL CONTROL OF INVASIVE INSECTS: EVALUATING NATURAL ENEMY HOST SPECIFICITY, PREY BEHAVIOR, AND VIBRATIONAL COMMUNICATION -
Università degli Studi di Trento 2023 OPTIMIZING THE BIOLOGICAL CONTROL OF INVASIVE INSECTS: EVALUATING NATURAL ENEMY HOST SPECIFICITY, PREY BEHAVIOR, AND VIBRATIONAL COMMUNICATION -
Università degli Studi di Trento 2024 Towards precision fish farming and low carbon productions in aquaculture: new tools and technologies for a more sustainable, resilient and circular fish farming -
Università degli Studi di Trento 2024 Understanding the metabolic changes activated by volatile organic compounds in grapevine leaves against downy mildew -
Università degli Studi di Trento 2023 Understanding the role of human microbiota on sensory perception -
Università degli Studi di Trento 2023 Understanding the role of human microbiota on sensory perception -
Università degli Studi di Trento 2023 Unraveling the Vibrational Communication of Halyomorpha halys and the Insecticidal Impact on its Key Parasitoid Trissolcus japonicus: Implications for Integrated Pest Management and Biological Control -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 45
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile