Sfoglia per Corso Dottorato di ricerca in Tecnologie e Biotecnologie Agrarie

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 9 di 9
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi del Molise 2017 Characterization of Italian chickpea landraces and investigation on interaction between plant, pathogen and biocontrol agents -
Università degli Studi del Molise 2018 Controlled mechanical ventilation to reduce primary energy consumption in air conditioning of greenhouses -
Università degli Studi del Molise 2017 The effect of pulsed electric field pre-treatment on drying kinetics and quality in dehydrated fruits and vegetables -
Università degli Studi del Molise 2017 Effects of different probiotics and synbiotics and mode of their administration on productive performance, carcass traits and meat quality in broiler chickens -
Università degli Studi del Molise 2017 New insights into the biology and ecology of the insect vectors of apple proliferation for the development of sustainable control strategies -
Università degli Studi del Molise 2018 Preservation of selected sourdough: comparison of freezing, freeze drying, drying and spray drying techniques -
Università degli Studi del Molise 2018 Study of the bio-ethology of Ceratitis capitata Wied. in Trentino and development of sustainable strategies for population control -
Università degli Studi del Molise 2017 Toxic, repellent and antifeedant activities of Lavandula angustifolia Miller (Lamiaceae) essential oil against Sitophilus granarius (L.) (Coleoptera, Curculionidae) adults -
Università degli Studi del Molise 2018 Use of colloid systems for food and environmental applications -
Mostrati risultati da 1 a 9 di 9
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile