Sfoglia per Corso SCIENZE AGRARIE, FORESTALI ED AGROALIMENTARI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 55
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Torino 2022 Alternative control strategies against soilbone pathogens: mechanism of action and interaction in three different pathosystems -
Università degli Studi di Torino 2022 AMMONIA AND PARTICULATE MATTER FROM THE AGRICULTURAL SECTOR: ASSESSMENT OF EMISSIONS AND MITIGATION MEASURES -
Università degli Studi di Torino 2021 Autochthonous starter culture selection for PGI Salame Piemonte production through the microbiota analysis -
Università degli Studi di Torino 2022 BIOLOGY AND BIOCOENOSIS OF THREE EXOTIC PESTS OF THE VINEYARD AGROECOSYSTEM, WITH PARTICULAR REFERENCE TO NEW ASSOCIATIONS INVOLVING PALAEARCTIC PARASITOIDS -
Università degli Studi di Torino 2018 Characterization of anthocyanins and condensed tannins from grapes and their qualitative incidence on astringency and bitterness sensory properties -
Università degli Studi di Torino 2018 CHARACTERIZATION, DIVERSITY, AND MANAGEMENT CHALLENGES OF MOUNTAIN PASTURELANDS -
Università degli Studi di Torino 2022 CONSERVATION AND RESTORATION OF DEGRADED SEMI-NATURAL GRASSLANDS WITH TWO LIVESTOCK SPECIES. Study of vegetation dynamics and animal spatial distribution -
Università degli Studi di Torino 2018 CRISPR/Cas9 gene editing for functional genomics in Solanaceae species -
Università degli Studi di Torino 2022 DETECTION AND ASSESSMENT OF FOREST DISTURBANCE DYNAMICS AT THE LANDSCAPE SCALE BASED ON REMOTE SENSING AND FIELD DATA -
Università degli Studi di Torino 2022 Different approaches in hazelnut and chestnut breeding: genomic and molecular analysis and in vitro culture -
Università degli Studi di Torino 2018 ECOLOGY AND FUNCTION OF MICROBIAL COMMUNITIES IN DIFFERENT ALPINE, PERIGLACIAL ECOSYSTEMS -
Università degli Studi di Torino 2020 ECONOMIC EVALUATIONS OF NEW FOREST GOVERNANCE TOOLS: Examples of application in the mountain context -
Università degli Studi di Torino 2020 ECOSYSTEM SERVICES PROVIDED BY LANDSCAPE AND URBAN HORTICULTURE -
Università degli Studi di Torino 2020 EFFECTS OF ALTERNATIVE FEEDS AND FEED ADDITIVES ON RUMINANT DIGESTIBILITY, FERMENTATION CHARACTERISTICS, GAS PRODUCTION AND MICROBIOME -
Università degli Studi di Torino 2022 Estrategias para mejorar la disponibilidad de fósforo y reducir el impacto ambiental en agrosistemas de arroz -
Università degli Studi di Torino 2018 Exploitation of the non-Saccharomyces yeast Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) in wine fermentation -
Università degli Studi di Torino 2022 FACTORS LIMITING CARBON ASSIMILATION IN PLANTS: EVIDENCES THROUGH GAS EXCHANGE ANALYZES IN WHOLE ROOT AND SHOOT -
Università degli Studi di Torino 2020 FERMENTED COCOA MICROBIOME: LINKING MICROBIAL AND QUALITY ASPECTS -
Università degli Studi di Torino 2018 GENDER INDICATORS FOR THE SUSTAINABILITY OF RURAL DEVELOPMENT PROGRAMMES. CASES STUDIES IN SENEGAL AND BRAZIL -
Università degli Studi di Torino 2018 HERBICIDE RESISTANCE IN WEEDS AND EFFECTS OF SALINITY -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 55
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile