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Università degli Studi di Milano 2022 ANTIBIOTIC RESISTANCE SPREAD MEDIATED BY HORIZONTAL GENE TRANSFER IN THE AGRI-FOOD ECOSYSTEM -
Università degli Studi di Milano 2020 APPLICATION OF NON-CONVENTIONAL YEASTS IN BIOPROCESSES -
Università degli Studi di Milano 2021 APPLICATIONS OF BACTERIOPHAGES FOR THE CONTROL OF PATHOGENIC ESCHERICHIA COLI -
Università degli Studi di Milano 2017 BEHAVIORAL AND PHYSIOLOGICAL DRIVERS OF OBESITY: AN INVESTIGATION USING A SENSORY APPROACH -
Università degli Studi di Milano 2022 BIOCATALYTIC AND FERMENTATIVE APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF ADDED VALUE COMPOUNDS USING WILD TYPE AND GENETICALLY MODIFIED ACETIC ACID BACTERIA -
Università degli Studi di Milano 2017 BIOREMEDIATION OF A POLYCHLORINATED BIPHENYL (PCB) POLLUTED SITE: DEGRADING POTENTIAL OF SOIL MICROBIOTA AND EXPLOITATION OF PLANT-BACTERIA INTERACTIONS FOR ENHANCED RHIZOREMEDIATION -
Università degli Studi di Milano 2017 BMMIB-BEHIND MICROBE-MICROBE INTRACTIONS IN BLUE CHEESE -
Università degli Studi di Milano 2018 Characterization of pigmented cereal grains and production of functional food: anthocyanins-enriched pasta -
Università degli Studi di Milano 2024 CONSUMER PERCEPTION AND PREFERENCE OF PLANT-BASED SUSTAINABLE FOOD INGREDIENTS -
Università degli Studi di Milano 2022 DEFINITION AND CRITICAL EVALUATION OF NUTRITIONAL STRATEGIES TO ACHIEVE THE DEVELOPMENT OF OPTIMIZED HEALTHY AND SUSTAINABLE DIETARY PATTERNS: FROM THEORY TO PRACTICE -
Università degli Studi di Milano 2017 DEVELOPING FRAMEWORKS FOR IDENTIFYING THE BIOLOGICAL CONTROL AGENTS OF DROSOPHILA SUZUKII IN LOMBARDY, ITALY -
Università degli Studi di Milano 2021 DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL INGREDIENTS FROM PLEUROTUS OSTREATUS OBTAINABLE FROMAGRI-FOOD WASTE RECYCLING -
Università degli Studi di Milano 2024 DEVELOPMENT OF LEGUME-DERIVED INGREDIENTS AND FOODS ENRICHED IN BIOACTIVE COMPOUNDS USING DIFFERENT STRATEGIES -
Università degli Studi di Milano 2018 DEVELOPMENT OF NEW SYSTEMS OF BIO-PRESERVATION FOR THE SAFETY AND SHELF-LIFE OF FOOD -
Università degli Studi di Milano 2017 DISCLOSING THE PHAGE-MEDIATED ANTIBIOTIC RESISTANCES IN THE FOOD CHAIN -
Università degli Studi di Milano 2024 DISCLOSING THE ROLE OF ROOT EXUDATES IN MODULATING THE INTERACTION BETWEEN PLANT AND XENOBIOTIC DEGRADING BACTERIA -
Università degli Studi di Milano 2017 EFFECT OF (BIO-)TECHNOLOGICAL APPROACHES ON BRAN TO IMPROVE THE QUALITY OF CEREAL PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2019 EFFECTIVE REPLACEMENT IN FOOD PACKAGING OF OIL-BASED OXYGEN-BARRIER POLYMERS (EVOH, PVDC), WITH BIO-COMPOSITES CONTAINING CELLULOSE NANOCRYSTALS (CNCS) EXTRACTED FROM WASTE AND BIOMASSES -
Università degli Studi di Milano 2018 EFFECTS OF NON-LETHAL CONCENTRATIONS OF BIOACTIVE COMPOUNDS ON PLANT-RELATED BIOFILMS -
Università degli Studi di Milano 2017 EFFECTS OF SILVER NANOPARTICLES ON IN VITRO GUT MICROBIAL MODELS AND OTHER ANAEROBIC ENVIRONMENTS -
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