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Università degli Studi di Trento 2025 Advancements in Mass Spectrometry - Based Techniques for the Traceability and Safety of Cereal Products -
Università degli Studi di Trento 2025 THE APPLE SCAB DILEMMA: FROM STRATEGIES TO COPE WITH Venturia inaequalis DAMAGES TO THE RISK OF THE EMERGING PATHOGEN Venturia asperata ON RESISTANT APPLE CULTIVARS -
Università degli Studi di Trento 2025 Assessing the Reliability of Integrating global data with the GEOframe-NewAGE hydrological model -
Università degli Studi di Trento 2025 Assessing the synergy between the Sterile Insect Technique and Classical Biological Control for sustainable management of the invasive pest Bagrada hilaris (Hemiptera: Pentatomidae) -
Università degli Studi di Trento 2025 The assimilation of surface observations in the European Alpine region -
Università degli Studi di Trento 2024 Climate Change in the Mediterranean Region: Changes in Atmospheric Circulations and the Impacts on the Mediterranean Hydroclimate -
Università degli Studi di Trento 2024 Dissecting the genetic, physiological and metabolic mechanisms of grapevine resilience to heat stress -
Università degli Studi di Trento 2025 Dynamics of river meanders: bankfull geometry and planimetric configuration -
Università degli Studi di Trento 2024 Eco-hydro-morphodynamics and ecosystem services of near-natural river corridors -
Università degli Studi di Trento 2025 Emerging ecological functions and relationships of Alpine ungulates amid wildlife recovery and anthropogenic influences: A multi-disciplinary approach -
Università degli Studi di Trento 2025 Epidemiological studies on primary inoculum of Venturia inaequalis and V. asperata for apple scab management -
Università degli Studi di Trento 2024 Exploring the Soil-Plant-Atmosphere Continuum: Advancements, Integrated Modeling and Ecohydrological Insights -
Università degli Studi di Trento 2025 From Consumers to Governance Understanding Food Choices, Alternative Food Networks, and Urban Policies -
Università degli Studi di Trento 2025 Ganaspis kimorum as a classical biological control agent for Drosophila suzukii: from laboratory studies to field assessments -
Università degli Studi di Trento 2024 Gas nanosensors for quality assessment of food products -
Università degli Studi di Trento 2025 Genome editing for engineering resilience to climate changes in grapevine -
Università degli Studi di Trento 2025 Grapesystress: Use of systems biology and new breeding technology approaches to study water stress-resistant in grapevine plants. -
Università degli Studi di Trento 2025 Identification of grapevine Pectate Lyase genes altering Berry Texture during ripening -
Università degli Studi di Trento 2024 Impact of agronomical and technological factors on the occurrence of atypical ageing (ATA) in sparkling wine production -
Università degli Studi di Trento 2025 Improving Dairy Supply Chain: From the Characterization and Authentication of Traditional Alpine Productions to Projecting New Dairy Functional Foods -
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