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Università degli Studi di Trento 2025 Advancements in Mass Spectrometry - Based Techniques for the Traceability and Safety of Cereal Products -
Università degli Studi di Trento 2025 Assessing the Reliability of Integrating global data with the GEOframe-NewAGE hydrological model -
Università degli Studi di Trento 2024 Climate Change in the Mediterranean Region: Changes in Atmospheric Circulations and the Impacts on the Mediterranean Hydroclimate -
Università degli Studi di Trento 2024 Dissecting the genetic, physiological and metabolic mechanisms of grapevine resilience to heat stress -
Università degli Studi di Trento 2024 Eco-hydro-morphodynamics and ecosystem services of near-natural river corridors -
Università degli Studi di Trento 2025 Epidemiological studies on primary inoculum of Venturia inaequalis and V. asperata for apple scab management -
Università degli Studi di Trento 2024 Exploring the Soil-Plant-Atmosphere Continuum: Advancements, Integrated Modeling and Ecohydrological Insights -
Università degli Studi di Trento 2024 Gas nanosensors for quality assessment of food products -
Università degli Studi di Trento 2025 Grapesystress: Use of systems biology and new breeding technology approaches to study water stress-resistant in grapevine plants. -
Università degli Studi di Trento 2024 Impact of agronomical and technological factors on the occurrence of atypical ageing (ATA) in sparkling wine production -
Università degli Studi di Trento 2025 Improving Dairy Supply Chain: From the Characterization and Authentication of Traditional Alpine Productions to Projecting New Dairy Functional Foods -
Università degli Studi di Trento 2025 Insect rearing: agri-food, welfare and feed sustainability - BEFWelSust -
Università degli Studi di Trento 2024 Insects in animal feed: a sociological evaluation of Italian consumer preferences for fish and poultry fed with alternative feed ingredients. -
Università degli Studi di Trento 2025 Laboratory investigation of bedload morphological effects and dynamics under varying flow confinement. -
Università degli Studi di Trento 2024 Management of wine aroma using biotechnical tools -
Università degli Studi di Trento 2024 New strategies for Botrytis bunch rot control for a sustainable viticulture -
Università degli Studi di Trento 2024 NMR-based metabolomic approach for the assessment of traceability, authenticity, and quality of food products -
Università degli Studi di Trento 2025 Research and Development of new Biological Alternatives to Control Downy Mildew of Grapevine (Plasmopara viticola) and Implement of new Integrated Pest Management Strategies -
Università degli Studi di Trento 2024 Understanding the metabolic changes activated by volatile organic compounds in grapevine leaves against downy mildew -
Università degli Studi di Trento 2024 Understanding the metabolic mechanisms stimulated by plant-associated bacteria to enhance cold tolerance in tomato plants -
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