Sfoglia per Corso BIOTECNOLOGIA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 51
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Milano 2015 ACTIVE PACKAGING IN MASTER BAG SOLUTIONS AND SHELF LIFE EXTENSION OF RED RASPBERRIES AND STRAWBERRIES: A RELIABLE STRATEGY TO REDUCE FOOD LOSS -
Università degli Studi di Milano 2014 AN ENGINEERING APPROACH TO DESIGN FOOD STRUCTURES FOR THE DELIVERY OF TARGETED FUNCTIONALITY: APPLICATION TO BIOACTIVES ENCAPSULATION -
Università degli Studi di Milano 2014 APPLICATION OF ISOTHERMAL CALORIMETRY TO MONITOR MICROBIAL GROWTH AND METABOLISM IN SOILS AND FRESH FOOD PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2014 BACTERIAL ENZYMATIC ACTIVITIES AS POTENTIAL MARKERS FOR ASSESSING THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF (UN)PROCESSED MILK -
Università degli Studi di Milano 2012 BIOACTIVES IN MILK-DERIVED PRODUCTS: BACTERIAL PRODUCTION OF IMMUNOMODULATORY CASEIN HYDROLYSATES AND TOOLS FOR IDENTIFICATION OF IMMUNOGENIC BACTERIAL PROTEIN -
Università degli Studi di Milano 2013 BIOTECHNOLOGICAL AND SPECTROSCOPICAL EVALUATION OF SELECTED LACTOBACILLUS PLANTARUM STRAINS WITH PROBIOTIC AND NUTRACEUTICAL POTENTIALITIES -
Università degli Studi di Milano 2010 CHARACTERISATION OF PDO CHEESE SAMPLES THROUGH THE IDENTIFICATION OF BIOCHEMICAL MARKERS -
Università degli Studi di Milano 2014 CHEMICAL AND NUTRACEUTICAL PROFILES OF ORGANIC AND CONVENTIONAL VEGETABLES -
Università degli Studi di Milano 2014 CHEMICAL MARKERS FOR THE EVALUATION OF SENSORY AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF WINES. -
Università degli Studi di Milano 2013 DEVELOPMENT OF HIGH PERFORMANCE BIOPOLYMER COATINGS FOR FOOD PACKAGING APPLICATIONS -
Università degli Studi di Milano 2013 DEVELOPMENT OF NANO-MATERIAL FOR FOOD PACKAGING -
Università degli Studi di Milano 2014 DEVELOPMENT OF NEW BIOCATALYTIC PROCESSES FOR FRUCTOOLIGOSACCHARIDES (FOS) PREPARATION -
Università degli Studi di Milano 2013 EFFECTS OF SAR INDUCERS ON QUALITY AND SAFETY OF THE GRAPE PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2014 EFFECTS OF THERMAL PROCESSING ON WILD BLUEBERRY ANTHOCYANINS AND THEIR ABSORPTION, METABOLISM, DISTRIBUTION AND EXCRETION IN SPRAGUE-DAWLEY RAT -
Università degli Studi di Milano 2015 ELECTROCHEMICAL SENSORS FOR ASSESSMENT OF FOOD QUALITY AND SAFETY -
Università degli Studi di Milano 2015 EXPLORING LACTOBACILLUS PARACASEI PROBIOSIS AND METABOLIC POTENTIAL -
Università degli Studi di Milano 2014 IDENTIFICATION AND CHARACTERIZATION OF SPECIFIC SPOILAGE ORGANISMS (SSOS) IN DIFFERENT FOOD MATRICES -
Università degli Studi di Milano 2009 IMMOBILIZATION OF BIOACTIVE PROTEINS ON SOLID SUPPORTS : APPLICATIONS TO FOOD PACKAGING AND FOOD NANOTECHNOLOGY -
Università degli Studi di Milano 2008 Individuazione e tipizzazione polifasica di ecotipi funzionali di batteri lattici coinvolti nelle produzioni casearie italiane -
Università degli Studi di Milano 2016 Influence of processing design on the accessibility of phenolics in blueberry (vaccinium corymbosum L.) pureés: the effect of hydration and microstructural properties -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 51
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile