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Università degli Studi di Parma 2016 Advances in (poly)phenol research: novel sources, bioavailability, bioaccumulation and bioactivity -
Università degli Studi di Parma 2015 Computational Analysis of Foodborne Xenobiotics and Natural Compounds -
Università degli Studi di Parma 2016 DEVELOPMENT OF INTEGRATED BIOPROCESSING TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION OF PECTIC OLIGOSACCHARIDES (POS) FROM AGRO-PROCESSING RESIDUES -
Università degli Studi di Parma 2016 Different routes to pure food allergens: extraction, recombinant techniques and total chemical synthesis for obtaining the plant-food pan-allergen LTP -
Università degli Studi di Parma 2015 Effect of thermal and nonthermal processes on selected physicochemical parameters of vegetables -
Università degli Studi di Parma 2016 Evoluzione di micotossine regolate ed emergenti attraverso i processi alimentari: dal campo alla digestione -
Università degli Studi di Parma 2016 Italian wild hop (Humulus lupulus L.): from biodiversity evaluation to varietal selection -
Università degli Studi di Parma 2015 Molecular characterization of cocoa beans from different geographical origins: a metabolomics approach with a focus on peptides, amino acids and aroma compounds -
Università degli Studi di Parma 2016 Multi-scale approaches to Food Sciences: computational QM and MM explorations at the microscopic level -
Università degli Studi di Parma 2011 Plant foods and cardiovascular health: looking for mechanisms of action -
Università degli Studi di Parma 2015 Proteolysis in dry-cured hams: salt reduction and bioactive peptides -
Università degli Studi di Parma 2015 Relationship between environmental features and extra virgin olive oil in north Sardinia -
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