Sfoglia per Corso Dottorato in scienze dell'alimentazione e della nutrizione
Mostrati risultati da 1 a 9 di 9
Analysing weaknesses in undernutrition management in COPD patients: an excursus from the screening to the treatment.
2022
Antioxidant compounds in durum wheat: study of genetic, environmental and technological influencing factors for the development of pasta with high nutritional and healthy potential
2015
Calorie restriction and the Mediterranean diets: a pilot-study on the Apulian and Sicilian Prototypical Mediterranean Diets
2016
Effect of cocoa polyphenolic extract on macrophage polarization
2016
Il microbiota residente e colonizzante della bile
2016
Immunomodulatory role of omega 3 polyunsaturated fatty acid-derived pro-resolving lipid mediators on cell-mediated adaptive immunity
2016
Innovative sensors for food quality monitoring with a non-destructive approach
2016
Intolleranza al glutine e qualità nutrizionale del grano monococco (Triticum monococcum)
2014
Modulazione del sistema endocannabinoide nel cancro del colon retto da parte dell'olio extra vergine di oliva
2016
Mostrati risultati da 1 a 9 di 9
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile