Sfoglia per Corso SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 42
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Torino 2022 ADVANCED INSECT REARING: A NEW OPPORTUNITY FOR FEED PRODUCTION -
Università degli Studi di Torino 2025 Advancements in symbiotic control of stink bug pests of 11 hazelnut from the local to the global scale -
Università degli Studi di Torino 2024 Agro-environmental performance of alternative agronomic practices for improving the sustainability of temperate rice cropping systems -
Università degli Studi di Torino 2025 AGRONOMIC MANAGEMENT OF WINTER CEREAL HYBRIDS FOR THE ENHANCEMENT OF YIELD, QUALITY AND SUSTAINABILITY OF CEREAL CROPPING SYSTEMS -
Università degli Studi di Torino 2023 ANALYSIS AND EVALUATION OF HISTORICAL RURAL HERITAGE: INNOVATIVE APPROACHES FOR TERRACED LANDSCAPES IN THE EUROPEAN ALPINE REGION -
Università degli Studi di Torino 2025 APPLICATION OF REMOTE SENSING FOR THE YIELD AND QUALITATIVE IMPROVEMENT OF CEREAL CULTIVATION FOR ADVANCED SUPPLY CHAINS -
Università degli Studi di Torino 2025 BEE HEALTH AND THEIR USE AS BIOINDICATORS OF ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY -
Università degli Studi di Torino 2025 Biotechnological approaches for genetic improvement in Solanaceae species -
Università degli Studi di Torino 2022 CONSUMERS’ PREFERENCES, CHOICES PROFILES AND SUPPLY COMPOSITION OF COW MILK: COMMON POINTS AND OPPORTUNITIES -
Università degli Studi di Torino 2023 CONTESTO DEI PICCOLI FRUTTI ITALIANI: FOCUS SUI PRINCIPALI PROBLEMI DI FILIERA E POSSIBILI SOLUZIONI SPERIMENTATE -
Università degli Studi di Torino 2025 Contrasting adaptive strategies of native and alien Quercus species to drought and nutrient scarcity: linking soil nutrient cycling with plant physiological and biochemical responses -
Università degli Studi di Torino 2023 CRISPR/CAS9 TARGETED MUTAGENESIS OF SUSCEPTIBILITY GENES FOR RESISTANCE IN TOMATO -
Università degli Studi di Torino 2025 CROP PRACTICES AND MILLING OPERATIONS FOR THE NUTRITIONAL AND SANITARY ENHANCEMENT OF GRAIN LEGUMES FOR FOOD -
Università degli Studi di Torino 2023 Development and Application of Genome Editing Tools in Solanaceae -
Università degli Studi di Torino 2024 Development of a fixed spray delivery system for Guyot-trained vineyards -
Università degli Studi di Torino 2023 DISCOVERY AND CHARACTERIZATION OF VIRUSES INFECTING INSECT VECTORS OF PLANT PATHOGENS -
Università degli Studi di Torino 2024 THE ECOSYSTEM SERVICES OF THE FOREST: ANALYSIS OF POLITICAL AND SOCIO-ECONOMIC ASPECTS -
Università degli Studi di Torino 2025 Food lipids characterization: a tool for food quality assurance and authenticity -
Università degli Studi di Torino 2025 FROM POLLUTION TO SOLUTION: MICROPLASTIC CONTAMINATION AND GREENHOUSE GAS EMISSIONS IN RUMINANT LIVESTOCK -
Università degli Studi di Torino 2023 GENETIC MARKERS IDENTIFICATION FOR MAP DEVELOPMENT AND QTL ANALYSIS IN ORNAMENTALS -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 42
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile