Sfoglia per Dipartimento DIPARTIMENTO DI SCIENZE PER GLI ALIMENTI, LA NUTRIZIONE E L'AMBIENTE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 78
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Milano 2015 ACTIVE PACKAGING IN MASTER BAG SOLUTIONS AND SHELF LIFE EXTENSION OF RED RASPBERRIES AND STRAWBERRIES: A RELIABLE STRATEGY TO REDUCE FOOD LOSS -
Università degli Studi di Milano 2015 ANTIFOULING AGENTS: FUNCTIONALIZATION OF SURFACES TO OBTAIN NOVEL MEDICAL DEVICES MATERIALS INHIBITING BIOFILM FORMATION -
Università degli Studi di Milano 2014 APPLICATION OF ISOTHERMAL CALORIMETRY TO MONITOR MICROBIAL GROWTH AND METABOLISM IN SOILS AND FRESH FOOD PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2015 BACTERIAL COMMUNITY DYNAMICS IN A NOVEL 1,2-DCA DECHLORINATING ANAEROBIC CONSORTIUM -
Università degli Studi di Milano 2014 BACTERIAL ENZYMATIC ACTIVITIES AS POTENTIAL MARKERS FOR ASSESSING THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF (UN)PROCESSED MILK -
Università degli Studi di Milano 2017 BEHAVIORAL AND PHYSIOLOGICAL DRIVERS OF OBESITY: AN INVESTIGATION USING A SENSORY APPROACH -
Università degli Studi di Milano 2015 BIOCATALYTIC SYNTHESIS OF CHIRAL PHARMACEUTICAL INTERMEDIATES -
Università degli Studi di Milano 2017 BIOCHEMICAL FUNCTIONAL CHARACTERIZATION AND MOLECULAR BIOLOGY OF PLANT INHIBITOR PROTEINS ACTING AGAINST GLYCOSIDE HYDROLASE -
Università degli Studi di Milano 2017 BIOREMEDIATION OF A POLYCHLORINATED BIPHENYL (PCB) POLLUTED SITE: DEGRADING POTENTIAL OF SOIL MICROBIOTA AND EXPLOITATION OF PLANT-BACTERIA INTERACTIONS FOR ENHANCED RHIZOREMEDIATION -
Università degli Studi di Milano 2014 BIOTECHNOLOGIES FOR RESTORATION OF CULTURAL HERITAGE -
Università degli Studi di Milano 2017 BMMIB-BEHIND MICROBE-MICROBE INTRACTIONS IN BLUE CHEESE -
Università degli Studi di Milano 2014 CHARACTERIZATION OF FIBROUS FRACTIONS FROM WINE INDUSTRY BY-PRODUCTS AND THEIR USE IN BAKED GOODS -
Università degli Studi di Milano 2018 Characterization of pigmented cereal grains and production of functional food: anthocyanins-enriched pasta -
Università degli Studi di Milano 2014 DEKKERA BRUXELLENSIS: STUDIES ON CARBON AND NITROGEN SOURCES METABOLISM AND ITS RESPONSE TO ACETIC ACID STRESS. -
Università degli Studi di Milano 2019 DEVELOPMENT OF CONTINUOUS-FLOW PROCESSES FOR REDOX BIOCATALYSIS AND APPLICATION IN THE CHEMO-ENZYMATIC SYNTHESIS OF ACTIVE PHARMACEUTICAL INGREDIENTS -
Università degli Studi di Milano 2014 DEVELOPMENT OF NEW BIOCATALYTIC PROCESSES FOR FRUCTOOLIGOSACCHARIDES (FOS) PREPARATION -
Università degli Studi di Milano 2018 DEVELOPMENT OF NEW SYSTEMS OF BIO-PRESERVATION FOR THE SAFETY AND SHELF-LIFE OF FOOD -
Università degli Studi di Milano 2015 DIET AND OTHER LIFESTYLE FACTORS IN ADULTHOOD AND INCIDENCE OF CHRONIC DISEASES AND MORTALITY: A PASSIVE-CASE FINDING COHORT STUDY.EVALUATION OF THE POSSIBLE USE OF RECORD LINKAGE IN THE ANALYSIS OF WEAK EXPOSURES. -
Università degli Studi di Milano 2015 DIETARY HABITS AND CARDIOVASCULAR DISEASE -
Università degli Studi di Milano 2017 DISCLOSING THE PHAGE-MEDIATED ANTIBIOTIC RESISTANCES IN THE FOOD CHAIN -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 78
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile