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Università degli Studi di Milano 2022 ANTIBIOTIC RESISTANCE SPREAD MEDIATED BY HORIZONTAL GENE TRANSFER IN THE AGRI-FOOD ECOSYSTEM -
Università degli Studi di Milano 2020 APPLICATION OF NON-CONVENTIONAL YEASTS IN BIOPROCESSES -
Università degli Studi di Milano 2021 APPLICATIONS OF BACTERIOPHAGES FOR THE CONTROL OF PATHOGENIC ESCHERICHIA COLI -
Università degli Studi di Milano 2022 BIOCATALYTIC AND FERMENTATIVE APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF ADDED VALUE COMPOUNDS USING WILD TYPE AND GENETICALLY MODIFIED ACETIC ACID BACTERIA -
Università degli Studi di Milano 2024 CONSUMER PERCEPTION AND PREFERENCE OF PLANT-BASED SUSTAINABLE FOOD INGREDIENTS -
Università degli Studi di Milano 2022 DEFINITION AND CRITICAL EVALUATION OF NUTRITIONAL STRATEGIES TO ACHIEVE THE DEVELOPMENT OF OPTIMIZED HEALTHY AND SUSTAINABLE DIETARY PATTERNS: FROM THEORY TO PRACTICE -
Università degli Studi di Milano 2021 DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL INGREDIENTS FROM PLEUROTUS OSTREATUS OBTAINABLE FROMAGRI-FOOD WASTE RECYCLING -
Università degli Studi di Milano 2024 DEVELOPMENT OF LEGUME-DERIVED INGREDIENTS AND FOODS ENRICHED IN BIOACTIVE COMPOUNDS USING DIFFERENT STRATEGIES -
Università degli Studi di Milano 2024 DISCLOSING THE ROLE OF ROOT EXUDATES IN MODULATING THE INTERACTION BETWEEN PLANT AND XENOBIOTIC DEGRADING BACTERIA -
Università degli Studi di Milano 2022 FEASIBILITY STUDIES AND ENGINEERING OF OPTICAL SIMPLIFIED AND STAND-ALONE DEVICES FOR AGRI-FOOD APPLICATIONS -
Università degli Studi di Milano 2021 GROUNDWATER BIOREMEDIATION: MICROBIAL POPULATIONS INVOLVED IN CHLOROETHENES AND BTEX CONTAMINATED AQUIFER PROCESSING -
Università degli Studi di Milano 2022 INTEGRATION OF NUTRITIONAL SUPPORT IN ORTHOPEDICS: DIETARY AND NUTRITIONAL ASPECTS OF SURGICAL PATIENTS -
Università degli Studi di Milano 2022 INTERPLAY BETWEEN RAW MATERIAL AND PROCESSING CONDITIONS FOR THE FORMULATION OF PULSE-BASED PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2022 INVESTIGATING THE BIODIVERSITY IN SPONTANEOUS FERMENTATIONS AS A SOURCE OF HIGH-PERFORMANCE MICROORGANISMS -
Università degli Studi di Milano 2021 MACHINE LEARNING APPLIED TO CLINICAL NUTRITION: CLINICAL DECISION SUPPORT AND NEW PATTERNS RECOGNITION -
Università degli Studi di Milano 2024 MICROBES ON THE MENU: INVESTIGATING FOOD AS A VEHICLE FOR MICROORGANISMS FOR THE HUMAN INTESTINAL ECOSYSTEM -
Università degli Studi di Milano 2024 MODULATION OF TASTE PERCEPTION AS A POSSIBLE STRATEGY IN OBESITY TREATMENT: NEW PERSPECTIVES FOR PRECISION NUTRITION -
Università degli Studi di Milano 2022 MOLECULAR CHARACTERIZATION OF PROTEINS IN FOOD MATRICES: HOW THEIR STRUCTURE EVOLVE FROM RAW MATERIALS TO FINISHED PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2021 NATURAL AND NATURE-INSPIRED COMPOUNDS AS ANTIMICROBIAL AGENTS: EXTRACTION, SYNTHESIS AND BIOLOGICAL INVESTIGATION -
Università degli Studi di Milano 2024 NATURE-INSPIRED COMPOUNDS AS MULTI-TARGET DIRECTED LIGANDS -
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