Sfoglia per Dipartimento Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 39
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Milano 2022 ANTIBIOTIC RESISTANCE SPREAD MEDIATED BY HORIZONTAL GENE TRANSFER IN THE AGRI-FOOD ECOSYSTEM -
Università degli Studi di Milano 2020 APPLICATION OF NON-CONVENTIONAL YEASTS IN BIOPROCESSES -
Università degli Studi di Milano 2021 APPLICATIONS OF BACTERIOPHAGES FOR THE CONTROL OF PATHOGENIC ESCHERICHIA COLI -
Università degli Studi di Milano 2024 BIOBASED APPROACHES AT MODULATING THE INTERACTION BETWEEN LEGUMES BIOPOLYMERS AND BIOACTIVES: A PERSPECTIVE FOR THE PRODUCTION OF BAKED GOODS -
Università degli Studi di Milano 2022 BIOCATALYTIC AND FERMENTATIVE APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF ADDED VALUE COMPOUNDS USING WILD TYPE AND GENETICALLY MODIFIED ACETIC ACID BACTERIA -
Università degli Studi di Milano 2024 CONSUMER PERCEPTION AND PREFERENCE OF PLANT-BASED SUSTAINABLE FOOD INGREDIENTS -
Università degli Studi di Milano 2022 DEFINITION AND CRITICAL EVALUATION OF NUTRITIONAL STRATEGIES TO ACHIEVE THE DEVELOPMENT OF OPTIMIZED HEALTHY AND SUSTAINABLE DIETARY PATTERNS: FROM THEORY TO PRACTICE -
Università degli Studi di Milano 2024 DESIGN AND OPTIMIZATION OF ADVANCED EMULSIONS AS BIOACTIVE COMPOUND CARRIERS FOR LOW-SATURATED FAT FOOD PRODUCTS: TECHNOLOGICAL AND NUTRITIONAL ASPECTS -
Università degli Studi di Milano 2021 DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL INGREDIENTS FROM PLEUROTUS OSTREATUS OBTAINABLE FROMAGRI-FOOD WASTE RECYCLING -
Università degli Studi di Milano 2024 DEVELOPMENT OF LEGUME-DERIVED INGREDIENTS AND FOODS ENRICHED IN BIOACTIVE COMPOUNDS USING DIFFERENT STRATEGIES -
Università degli Studi di Milano 2024 DISCLOSING THE ROLE OF ROOT EXUDATES IN MODULATING THE INTERACTION BETWEEN PLANT AND XENOBIOTIC DEGRADING BACTERIA -
Università degli Studi di Milano 2022 FEASIBILITY STUDIES AND ENGINEERING OF OPTICAL SIMPLIFIED AND STAND-ALONE DEVICES FOR AGRI-FOOD APPLICATIONS -
Università degli Studi di Milano 2024 FUSARIUM MUSAE, A NEW POTENTIAL TRANSKINGDOM PATHOGEN. -
Università degli Studi di Milano 2024 GENETIC IMPROVEMENT OF CAMELINA SATIVA: DEVELOPMENT OF NEW VARIETIES AND EXPLORATION OF ITS POTENTIAL AS AN INTERMEDIATE CROP -
Università degli Studi di Milano 2024 GRAPEVINE-ASSOCIATED MICROORGANISMS AS BIOCONTROL AGENTS AGAINST THE PROLIFERATION OF PATHOGENIC FUNGI -
Università degli Studi di Milano 2021 GROUNDWATER BIOREMEDIATION: MICROBIAL POPULATIONS INVOLVED IN CHLOROETHENES AND BTEX CONTAMINATED AQUIFER PROCESSING -
Università degli Studi di Milano 2024 INDUSTRY 4.0 IN THE AGRI-FOOD SECTOR: INNOVATIVE SENSORS AND SMART LOGISTICS TO SUPPORT THE SUSTAINABILITY OF THE SUPPLY CHAIN -
Università degli Studi di Milano 2022 INTEGRATION OF NUTRITIONAL SUPPORT IN ORTHOPEDICS: DIETARY AND NUTRITIONAL ASPECTS OF SURGICAL PATIENTS -
Università degli Studi di Milano 2022 INTERPLAY BETWEEN RAW MATERIAL AND PROCESSING CONDITIONS FOR THE FORMULATION OF PULSE-BASED PRODUCTS -
Università degli Studi di Milano 2022 INVESTIGATING THE BIODIVERSITY IN SPONTANEOUS FERMENTATIONS AS A SOURCE OF HIGH-PERFORMANCE MICROORGANISMS -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 39
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile