Sfoglia per Corso AGRICULTURAL FOOD AND ENVIRONMENTAL SCIENCE (INTERNAZIONALE)
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Allelopathic effects of Cynara cardunculus L. extracts
2018
Cactus Pear (Opuntia Ficus Indica spp) in Italy: Economic and energetic evaluation
2019
Cactus Pear (Opuntia Ficus Indica spp) in Italy: Economic and energetic evaluation
2019
Caratterizzazione di nuove malattie fungine del pistacchio in Sicilia
2022
GENOME EDITING, A NEW BIOTECNOLOGICAL APPROACH TO PRODUCE LYCOPENE-RICH PIGMENTED ORANGES
2022
GH polymorphism in Modicana and Cinisara cows and in Girgentana goats: effects on milk traits and fatty acid composition in different feeding systems.
2018
I sistemi di fitodepurazione come soluzioni affidabili per il controllo dell'inquinamento idrico: lezioni apprese in ambiente Mediterraneo
2022
Meccanismi di difesa e interazioni multitrofiche tra Solanum spp. e Tuta absoluta
2022
RIUSO SOSTENIBILE DI SCARTI AGRICOLI PER MATERIALI ECO COMPATIBILI
2022
ROLE OF THE ROOTSTOCK IN INFLUENCING FRUIT QUALITY AND TOLERANCE TO SALT STRESS IN PIGMENTED CITRUS SPECIES
2022
Role of vegetable grafting in the control of abiotic stresses and effects on yield and quality
2018
Role of vegetable grafting in the control of abiotic stresses and effects on yield and quality
2018
A sustainable organic production model for Food Security in Abu Dhabi Emirate and Sicily
2018
Towards the post-antibiotic era: The role of antibiotic resistant enterococci in different sources
2018
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile