Sfoglia per Corso NUTRIZIONE SPERIMENTALE E CLINICA

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 22
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Milano 2012 ALLERGIA ALLE PROTEINE DEL LATTE VACCINO E IMPIEGO DELLE FORMULE SOSTITUTIVE. IMPATTO SULLA CRESCITA E PROFILO PLASMATICO DELLE PROTEINE. -
Università degli Studi di Milano 2011 AN HEALTHY DIET AND AN HEALTHY FOOD ADDED WITH L-ARGININE: BIOAVAILABILITY AND BENEFICIAL EFFECTS -
Università degli Studi di Milano 2016 ASSESSMENT OF POTENTIAL BIOLOGICAL ACTIVITIES OF CASEINOPHOSPHOPEPTIDES FROM A COMMERCIAL PURIFIED MIXTURE AND FROM GRANA PADANO AND TRENTIN GRANA, AFTER IN VITRO DIGESTION. -
Università degli Studi di Milano 2014 BIOMARKERS OF OXIDATIVE STRESS, INFLAMMATION AND ENDOTHELIAL FUNCTION TO STUDY THE ROLE OF BLUEBERRY BIOACTIVE COMPOUNDS IN VITRO AND IN VIVO. -
Università degli Studi di Milano 2014 BODY COMPOSITION, METABOLIC PARAMETERS, ABDOMINAL ADIPOSE TISSUE, ADIPOCYTOKINES AND MARKERS OF INFLAMMATION IN PATIENTS IN EVOLUTIVE AGE TREATED WITH KETOGENIC DIET -
Università degli Studi di Milano 2015 DIET AND OTHER LIFESTYLE FACTORS IN ADULTHOOD AND INCIDENCE OF CHRONIC DISEASES AND MORTALITY: A PASSIVE-CASE FINDING COHORT STUDY.EVALUATION OF THE POSSIBLE USE OF RECORD LINKAGE IN THE ANALYSIS OF WEAK EXPOSURES. -
Università degli Studi di Milano 2015 DIETARY HABITS AND CARDIOVASCULAR DISEASE -
Università degli Studi di Milano 2016 ENERGY REQUIREMENTS OF PEDIATRIC PATIENTS -
Università degli Studi di Milano 2012 ENHANCEMENT OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE GLUTATHIONE AND MICRONUTRIENTS CONTENT FOR NUTRACEUTICAL APPLICATIONS. -
Università degli Studi di Milano 2012 ENHANCEMENT OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE GLUTATHIONE AND MICRONUTRIENTS CONTENT FOR NUTRACEUTICAL APPLICATIONS. -
Università degli Studi di Milano 2012 INTERACTION OF CASEIN PHOSPHOPEPTIDES WITH CHANNELS INVOLVED IN CALCIUM ABSORPTION AND MODULATION OF PROLIFERATION RATE AND APOPTOSIS OF HUMAN INTESTINAL CELL LINES -
Università degli Studi di Milano 2014 L-ARGININE IN HEALTHY FOOD IN OBESE SUBJECTS WITH IMPAIRED GLUCOSE TOLERANCE AND METABOLIC SYNDROME -
Università degli Studi di Milano 2013 LCAT MOLECULAR MODELING:APPLICATIONS TO STRUCTURE-FUNCTION RELATIONSHIPS AND TO INHIBITOR DISCOVERY -
Università degli Studi di Milano 2012 LONG-CHAIN POLYNSATURATED ACIDS PROFILE IN PLASMA PHOSPHOLIPIDS OF HYPERPHENYLALANINEMIC CHILDREN ON UNRESTRICTED DIET -
Università degli Studi di Milano 2012 MESSA PUNTO E VALIDAZIONE DI UN METODO PER LA DETERMNAZIONE DELL¿ACIDO SALICILICO E ACIDO FERULICO NELL¿UOMO, E STUDIO DELL'INFLUENZA DEL PATTERN DI MEDITERRANEITÀ DELLA DIETA SULLE CONCENTRAZIONI EMATICHE DI DUESTE DUE MOLECOLE. -
Università degli Studi di Milano 2014 METABOLIC SYNDROME, OXIDATIVE STRESS AND LIPOPROTEINS: WHAT ARE THE BIOCHEMICAL EFFECTS OF WEIGHT LOSS? -
Università degli Studi di Milano 2015 NUTRITIONAL ENHANCEMENT OF WHEAT MILLING BY-PRODUCTS: CHEMICAL CHANGES AND EVOLUTION OF MICROBIOTA DURING SOURDOUGHLIKE FERMENTATION OF BRAN -
Università degli Studi di Milano 2014 NUTRITIONAL STATUS IN EVOLUTIVE AGE: ASSESSMENT OF FAT MASS AMOUNT AND DISTRIBUTION AND OF THEIR SIGNIFICANCE IN METABOLIC DERANGEMENTS -
Università degli Studi di Milano 2011 OBESITY AND METABOLIC SYNDROME: PLASMA LIPOPROTEINS ALTERATIONS -
Università degli Studi di Milano 2013 RELATIONSHIP OF DOCOSAHEXAENOIC ACID SUPPLEMENTATION AND INSULINE RESISTANCE IN OBESE CHILDREN -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 22
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile