This doctoral thesis is related to the PRIMA project “Flat bread of Mediterranean area; innovation and emerging process and technology” - Flat Bread Mine, aimed at the enhancement and innovation of flat breads.

Questa tesi di dottorato è legata al progetto PRIMA “Flat bread of Mediterranean area; innovation and emerging process and technology” - Flat Bread Mine, progetto Europeo che mira alla valorizzazione e all'innovazione dei pani piatti.

THE FLAT BREADS OF THE MEDITERRANEAN AREA: VALORIZATION AND INNOVATION

VURRO, FRANCESCA
2025

Abstract

This doctoral thesis is related to the PRIMA project “Flat bread of Mediterranean area; innovation and emerging process and technology” - Flat Bread Mine, aimed at the enhancement and innovation of flat breads.
27-gen-2025
Inglese
Questa tesi di dottorato è legata al progetto PRIMA “Flat bread of Mediterranean area; innovation and emerging process and technology” - Flat Bread Mine, progetto Europeo che mira alla valorizzazione e all'innovazione dei pani piatti.
Pani piatti; Focaccia; Legumi; Olio
SUMMO, CARMINE
MINERVINI, FABIO
PASQUALONE, Antonella
Università degli studi di Bari
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Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/20.500.14242/209403
Il codice NBN di questa tesi è URN:NBN:IT:UNIBA-209403