Sfoglia per Corso SCUOLA DI DOTTORATO IN SISTEMA AGRO-ALIMENTARE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 14 a 33 di 144
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 BIOCHEMICAL AND TOXICOLOGICAL IMPACT OF INSECTICIDE SYNERGISTS ON THE HONEY BEE APIS MELLIFERA L. -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 Biofilm formation and Biocide resistance in Listeria -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 Biology, epidemiology and control of the sexual stage of Erysiphe necator (Schwein.), the grapevine powdery mildew fungus -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 BIOLOGY, EPIDEMIOLOGY AND MODELLING OF BOTRYTIS CINEREA PERS.:FR., THE CAUSAL AGENT OF GREY MOULD IN GRAPEVINE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2010 Brand Competition and Market Power in the Italian Fluid Milk Market: Estimation of Discrete Choice Models for Differentiated Products -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 Caratterizzazione del bacino del Mediterraneo in funzione dell'indice bioclimatico "Temperature Humidity Index" (THI) e relazioni tra THI e mortalità nella bovina da latte. -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 CARATTERIZZAZIONE FITOCHIMICA ED ATTIVITA' BIOLOGICA DI PIANTE DEL GENERE ALOE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 CHALLENGES AND PERSPECTIVES IN THE ENVIRONMENTAL RISK ASSESSMENT OF PLANT PROTECTION PRODUCTS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 CHARACTERISATION OF INSECTICIDE RESISTANCE MECHANISMS IN ITALIAN POPULATIONS OF THE GREEN PEACH APHID MYZUS PERSICAE (SULZER) -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2012 Characterization of gut derived lactobacilli -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 CHARACTERIZATION OF MICROBIAL BIODIVERSITY IN FERMENTED COCOA BEANS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 CHARACTERIZATION OF SORGHUM GENOTYPES FOR TRAITS RELATED TO DROUGHT TOLERANCE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2014 CHARACTERIZATION OF THE MYCOFLORA ASSOCIATED TO DRY CURED PORK MEAT PRODUCTS WITH FOCUS ON PENICILLIUM NORDICUM AND ITS BIOCONTROL -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2014 CLA as a nutraceutical molecule: concentration in foods, estimation of intake in Italy and genetic factors affecting thesynthesis in animal tissue -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2010 COMPOSIZIONE NUTRIZIONALE DI LEGUMINOSE TRADIZIONALI PER L'ALIMENTAZIONE DEI RUMINANTI -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2015 CONSUMER PREFERENCES AND ATTITUDE FOR WINE ATTRIBUTES: THE CASE OF SUSTAINABLE LABELLING -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 Consumers exposure assessment of pesticide residues in food: current status and future perspective in Lombardy -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2016 CORPORATE SCOPE DECISIONS AND FIRM EXPERIENCE: DRIVERS AND OUTCOMES OF ACQUISITION -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2016 COULD PESTICIDE APPLICATION AFFECT ABUNDANCE, STRUCTURE, BIODIVERSITY AND FUNCTIONALITY OF SOIL MICROBIAL COMMUNITY? -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 CRITICAL REFLECTIONS ON THE ADAPTATION OF SUSTAINABLE FARM PRACTICES PROMOTED BY THE EUROPEAN UNION -
Mostrati risultati da 14 a 33 di 144
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile