Sfoglia per Dipartimento FACOLTA' DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AMBIENTALI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 136
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2008 Aflatoxins Absorption and Excretion Dynamics in Dairy Cows: Technical Strategies to Reduce Metabolites Carry over in Milk -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2020 AGRO-EXPORT AND LATIN AMERICAN AGRARIAN CHANGES: A SOCIOLOGICAL ANALYSIS OF THE EVOLUTION OF THE PEASANT ECONOMY UNDER THE COMMODITIZATION OF QUINOA IN THE BOLIVIAN SOUTHERN HIGHLANDS. EFFECTS ON LAND, LABOUR AND FOOD SECURITY -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2018 ANAEROBIC DIGESTION OF DAIRY INDUSTRY WASTES: PROCESS PERFORMANCE AND MICROBIAL INSIGHTS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 An analysis of the design activity in the context of the agro-food industry in Italy between innovation and aesthetics -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2009 Antibiotico resistenza in batteri lattici: basi molecolari e trasferibilità -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2007 Antibiotico resistenza in S. thermophilus, tratti fenotipici, coniugazione e aggregazione -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2022 Application of in-depth taxonomy, metagenomics, and cell viability assessment of bacterial communities of the dairy chain -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2018 APPROPRIATE FOOD PRODUCTION THROUGH INCREASING CROP YIELD AND INTRODUCING NEW CROPS IN THE DEMOCRATIC REPUBLIC OF THE CONGO -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 ASSESSING EFFECTS TO ACQUATIC ORGANISMS OF CONTAMINANTS EXPOSURE ACROSS LEVELS OF BIOLOGICAL ORGANISATION, IN THE FRAME OF WFD 2000/60/EC -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2020 ASSOCIATION BETWEEN FATTY ACIDS PROFILE AND GUT MICROBIOTA COMPOSITION IN ELDERLY PATIENTS WITH CHRONIC KIDNEY DISEASE -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2021 BIOPROSPECTING OF PLANT SYMBIONTS WITH PBS PROPERTIES FOR THE DEVELOPMENT OF NOVEL PLANT BIOSTIMULANT PRODUCTS: BRIDGING RESEARCH OUTCOMES WITH REGULATORY ASPECTS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2022 BIOSTIMULANTS AT A CROSSROADS: TOOLS AND TECHNIQUES FOR THE EVALUATION OF EMERGING PRODUCTS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2017 CHARACTERIZATION OF MICROBIAL BIODIVERSITY IN FERMENTED COCOA BEANS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2022 CHARACTERIZING THE GENETIC RESOURCES OF EUROPEAN INDUSTRIAL HEMP (CANNABIS SATIVA L.) FOR CULTIVATION ON MARGINAL LANDS -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2021 CHILDREN'S HEALTHY FOOD HABITS: BEHAVIOURAL AND POLICY PERSPECTIVES -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2024 COMPLEMENTARY STRATEGIES FOR BETTER MANAGEMENT OF GRAPEVINE DOWNY AND POWDERY MILDEW -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2010 COMPOSIZIONE NUTRIZIONALE DI LEGUMINOSE TRADIZIONALI PER L'ALIMENTAZIONE DEI RUMINANTI -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2011 Consumers exposure assessment of pesticide residues in food: current status and future perspective in Lombardy -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2008 CONTAMINAZIONE DA MICOTOSSINE DEI CEREALI E DEI SUOI DERIVATI -
Università Cattolica del "Sacro Cuore" 2023 CONTRIBUTION OF AGROECOLOGICAL MEASURES TOWARDS CLIMATE-SMART AND MULTIFUNCTIONAL FARMING SYSTEMS -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 136
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile