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Università degli Studi di Udine 2014 Food Biomolecule Engineering by Unconventional Technological Strategies -
Università degli Studi di Parma 2019 Food-related staphylococcus aureus biofilms: characterization and control -
Università degli Studi di Parma 2020 Formulation study of cysteamine microparticulate systems -
Università degli Studi di Udine 2016 How emotions and social interaction affect our food experience -
Università degli Studi di Parma 2021 Improvement of the use of food resources of African countries -
Università degli Studi di Parma 2020 Ingredienti proteici a base di insetti: estrazione, caratterizzazione molecolare, funzionalità tecnologiche e aspetti di sicurezza -
Università degli Studi di Parma 2020 Innovative analytical methods merged with chemometrics for food integrity and sensomics -
Università degli Studi di Parma 2020 Insect biorefinery for generating high-added-value products such as protein and chitin -
Università degli Studi di Udine 2016 Instrumental GC-MS analysis of virgin olive oils already subjected to sensory evaluation -
Università degli Studi di Udine 2011 IRMS (Isotope Ratio Mass Spectrometry) and ICP-MS (Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry) for the traceability and characterisation of premium products -
Università degli Studi di Udine 2013 LA NUOVA LEGISLAZIONE DEL SETTORE DELL'OLIO EXTRA VERGINE DI OLIVA: ANALISI EMPIRICA DEGLI EFFETTI SULLE PREFERENZE DEI CONSUMATORI ITALIANI -
Università degli Studi di Parma 2019 Lactic acid fermentation: a traditional process for new applications -
Università degli Studi di Udine 2016 Lactobacillus casei group: identification, characterization and genetic evaluation of the stress response -
Università degli Studi di Parma 2020 Metodi biotecnologici per aumentare e preservare l'agrobiodiversità del luppolo -
Università degli Studi di Udine 2014 Microbial biofilms in food environments: study approaches and intervention strategies -
Università degli Studi di Parma 2021 Microbiological approaches for the implementation of algae in food: exploitation and safety evaluation -
Università degli Studi di Udine 2014 Mineral oil hydrocarbons: development/optimization of analytical methods, investigation of migration from food packaging into semolina and egg pasta, and occurrence in human tissues. -
Università degli Studi di Udine 2011 Mitigation strategies of heat-induced toxic molecules in foods -
Università degli Studi di Parma 2020 New developments for harmonised risk assessment on emerging chemical hazards: "Chemical mixtures" -
Università degli Studi di Parma 2021 New functional vegetable ingredients for new consumer needs -
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