Sfoglia per Corso SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI ED AMBIENTALI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 77
Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2023 Adaptation Strategies to Climate Change in Vineyard: innovation in vine training and pruning system, and cover crops -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2021 Alternative orchard floor management practices in the tree row -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2020 Analysis of ecosystem services provided by agro-pastoral systems to support co-design of agri-environment-climate measures -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2018 Application of infrared spectroscopy technique for the assessment of solid biofuels quality -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2018 The application of reduced-representation sequencing techniques for studying the structure of plant populations: A case study in common bean (Phaseolus vulgaris L.) -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2023 Applicazione di tecniche di spettroscopia e riconoscimento immagine per la determinazione delle caratteristiche qualitative di biocombustibili solidi - Application of spectroscopy and visual imaging techniques to quality assessment of solid bioresources -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2021 Biotechnological strategies to induce resistance to sharka in p. persica l. -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2017 Boschi residui delle Marche Biodiversità e problematiche di gestione -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2023 C and nutrients storage in long-time managed forest ecosystems subjected to land-use changes -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2017 Changes occurring in the topsoil and in rhizosphere under fagus sylvatica along a small latitudinal-altitudinal gradient -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2020 Characterization of a transcription factor controlling vitamin B3 metabolism in plant growth promoting rhizobacteria -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2018 Cheesemaking with plant coagulants obtained from local wild flora of Marche region -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2023 Chickpea (Cicer arietinum L.) genetic diversity and adaptation to guide crop improvement in the European and Mediterranean environment -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2024 CIRCULAR ECONOMY IN THE AGRI-FOOD SECTOR DURING COVID-19 PANDEMIC: Paths for sustainable and innovative valorization of agri-food waste and by-products for the Marche Region -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2022 Common bean as a model to understand crop evolution -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2017 Consumer attitudes, perceptions and motivations on innovative non-alcoholic drinks in Italy and Turkey -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2022 Detection and effects of climate extremes on Mediterranean forests -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2019 Development and Characterization of an ILs Population Segregating for Seed Shattering, and Identification of Candidate Genes for a Major Locus Controlling Pod Dehiscence in Common Bean -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2019 Development of Efficient Regeneration and Genetic Engineering Methods through Organogenesis and Somatic Embryogenesis in Prunus spp and Vitis spp. -
Università Politecnica delle Marche - Ancona 2021 Development of in vitro mutagenesis and gene silencing protocols in vitis spp. to promote resistance against fungal and oomycete pathogens -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 77
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile