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Istituto Anno di pubblicazione Titolo Autore file(s)
Università degli Studi di Udine 2012 Setting up qualitative strategies for screening the composition of marker fractions from various wild growing plants in Friuli -
Università degli Studi di Parma 2020 Sottoprodotti del processo di molitura dei cereali: da residui a preziose risorse -
Università degli Studi di Parma 2020 Statistical, chemometric and computational approaches to improve quality and increase market share of fresh and long-ripened Italian cheeses -
Università degli Studi di Udine 2014 Studio per l'applicazione della tecnologia ad ultrasuoni nella filiera enologica -
Università degli Studi di Udine 2011 Study and development of multhiphase systems for new food design strategies -
Università degli Studi di Udine 2015 Study and development of new functional foods containing cereals -
Università degli Studi di Udine 2012 Study and management of endogenous and exogenous colloidal systems of wine, finalized to the quality improvement -
Università degli Studi di Udine 2013 Study of Oenococcus oeni to improve wine quality -
Università degli Studi di Udine 2016 Study on self-assembly molecules for innovative food structure design -
Università degli Studi di Udine 2012 Synthesis of products of biological relevance assisted by metal catalysts -
Università degli Studi di Parma 2019 Technologies for the improvement of animal welfare in relation to the quality of milk -
Università degli Studi di Parma 2021 A toxicological evaluation of the interactions between alternaria mycotoxins, food constituents and gut microbiota: implications for human health -
Università degli Studi di Udine 2016 Traditional and Bio-based packaging materials with antimicrobial activity: effectiveness in selected food products -
Università degli Studi di Udine 2014 Traditional and Molecular Methods vs Biosensors for the Detection of Pathogens in Poultry Meat -
Università degli Studi di Udine 2017 Unconventional technologies to steer food quality and functionality -
Università degli Studi di Parma 2020 Understanding, assessing and modelling sustainable eating behaviours -
Università degli Studi di Udine 2013 THE USE AND CONTROL OF MICROORGANISMS TO IMPROVE THE QUALITY OF FOOD -
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