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Università degli Studi di Udine 2013 Quality traits of Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) and valorization of the product through sous vide technologies -
Università degli Studi di Udine 2011 The raw coffee chain. Study of innovative parameters for the evaluation and the optimization of the product quality -
Università degli Studi di Udine 2012 Setting up qualitative strategies for screening the composition of marker fractions from various wild growing plants in Friuli -
Università degli Studi di Parma 2020 Sottoprodotti del processo di molitura dei cereali: da residui a preziose risorse -
Università degli Studi di Parma 2020 Statistical, chemometric and computational approaches to improve quality and increase market share of fresh and long-ripened Italian cheeses -
Università degli Studi di Udine 2014 Studio per l'applicazione della tecnologia ad ultrasuoni nella filiera enologica -
Università degli Studi di Udine 2011 Study and development of multhiphase systems for new food design strategies -
Università degli Studi di Udine 2015 Study and development of new functional foods containing cereals -
Università degli Studi di Udine 2012 Study and management of endogenous and exogenous colloidal systems of wine, finalized to the quality improvement -
Università degli Studi di Udine 2013 Study of Oenococcus oeni to improve wine quality -
Università degli Studi di Udine 2016 Study on self-assembly molecules for innovative food structure design -
Università degli Studi di Udine 2012 Synthesis of products of biological relevance assisted by metal catalysts -
Università degli Studi di Parma 2019 Technologies for the improvement of animal welfare in relation to the quality of milk -
Università degli Studi di Parma 2021 A toxicological evaluation of the interactions between alternaria mycotoxins, food constituents and gut microbiota: implications for human health -
Università degli Studi di Udine 2016 Traditional and Bio-based packaging materials with antimicrobial activity: effectiveness in selected food products -
Università degli Studi di Udine 2014 Traditional and Molecular Methods vs Biosensors for the Detection of Pathogens in Poultry Meat -
Università degli Studi di Udine 2017 Unconventional technologies to steer food quality and functionality -
Università degli Studi di Parma 2020 Understanding, assessing and modelling sustainable eating behaviours -
Università degli Studi di Udine 2013 THE USE AND CONTROL OF MICROORGANISMS TO IMPROVE THE QUALITY OF FOOD -
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