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Università degli Studi di Parma 2020 Metodi biotecnologici per aumentare e preservare l'agrobiodiversità del luppolo -
Università degli Studi di Udine 2014 Microbial biofilms in food environments: study approaches and intervention strategies -
Università degli Studi di Parma 2021 Microbiological approaches for the implementation of algae in food: exploitation and safety evaluation -
Università degli Studi di Udine 2014 Mineral oil hydrocarbons: development/optimization of analytical methods, investigation of migration from food packaging into semolina and egg pasta, and occurrence in human tissues. -
Università degli Studi di Udine 2011 Mitigation strategies of heat-induced toxic molecules in foods -
Università degli Studi di Parma 2020 New developments for harmonised risk assessment on emerging chemical hazards: "Chemical mixtures" -
Università degli Studi di Parma 2021 New functional vegetable ingredients for new consumer needs -
Università degli Studi di Udine 2012 Pediococcus spp.: caratterizzazione fenotipica, tecnologica e genotipica -
Università degli Studi di Udine 2014 Potential roles of polyphenol oxidase in apple tissues: effects on microbial growth and antioxidant capacity -
Università degli Studi di Parma 2021 Preventing fraud and assessing safety in the fishery and aquaculture sectors through rapid analytical strategies -
Università degli Studi di Udine 2011 Probe and primer design for specific DNA fragment detection -
Università degli Studi di Udine 2013 Quality traits of Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) and valorization of the product through sous vide technologies -
Università degli Studi di Udine 2011 The raw coffee chain. Study of innovative parameters for the evaluation and the optimization of the product quality -
Università degli Studi di Udine 2012 Setting up qualitative strategies for screening the composition of marker fractions from various wild growing plants in Friuli -
Università degli Studi di Parma 2020 Sottoprodotti del processo di molitura dei cereali: da residui a preziose risorse -
Università degli Studi di Parma 2020 Statistical, chemometric and computational approaches to improve quality and increase market share of fresh and long-ripened Italian cheeses -
Università degli Studi di Udine 2014 Studio per l'applicazione della tecnologia ad ultrasuoni nella filiera enologica -
Università degli Studi di Udine 2011 Study and development of multhiphase systems for new food design strategies -
Università degli Studi di Udine 2015 Study and development of new functional foods containing cereals -
Università degli Studi di Udine 2012 Study and management of endogenous and exogenous colloidal systems of wine, finalized to the quality improvement -
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