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Università degli Studi di Udine 2016 Actin as a candidate quality marker for food of animal origin -
Università degli Studi di Parma 2021 Advanced non-targeted methodologies applied to food authenticity -
Università degli Studi di Udine 2016 Application of Supercritical Fluids Technology on winery by-products -
Università degli Studi di Udine 2015 Atmospheric Pressure Cold Plasma and Ozone Technologies: Unconventional Treatments in the Dairy Field. Study of effects on milk proteins as model systems and relevant case studies -
Università degli Studi di Udine 2013 Bio-based food packaging films: influence of formulation and processing on functional properties -
Università degli Studi di Udine 2011 Caratterizzazione della carne suina e della coscia per la produzione di prosciutti crudi italiani a marchio DOP in relazione al tipo genetico allevato -
Università degli Studi di Udine 2017 Characterisation and use in food matrices of Lactobacillus casei group strains -
Università degli Studi di Udine 2011 Characterization of Pitina. A sausage-like produced in Friuli -
Università degli Studi di Udine 2017 Chemical and technological investigations for the valorisation of enological products of a South Tyrol native grape variety: Gewürztraminer -
Università degli Studi di Udine 2014 The colloidal stability of craft beers obtained with gluten-free adjuncts: an assessment of aspects related to technology, composition and analysis -
Università degli Studi di Udine 2017 A contribution of understanding the stability of commercial PLA films for food packaging and its surface modifications -
Università degli Studi di Parma 2019 Cyclic fatty acids in foods: origin, role in food authentication, relevance in the human diet, and health aspects -
Università degli Studi di Parma 2019 Cyclic fatty acids in foods: origin, role in food authentication, relevance in the human diet, and health aspects -
Università degli Studi di Udine 2012 Development and characterization of HDPE/CaCO3/TiO2 films for food packaging applications -
Università degli Studi di Udine 2017 Development and implementation of stable isotope ratio analysis in bulk products and sub-components to ensure food traceability -
Università degli Studi di Parma 2019 Effect of formulation (with focus on gluten free products) on rheological and structural properties of pasta and bread -
Università degli Studi di Parma 2019 Effect of formulation (with focus on gluten free products) on rheological and structural properties of pasta and bread -
Università degli Studi di Udine 2012 Effects of origin and treatment of the roasting process on the aromatic and sensorial composition of coffee -
Università degli Studi di Parma 2020 Effetti dei processi e delle condizioni di conservazione sui prodotti del latte e del siero: una caratterizzazione molecolare dettagliata delle modificazioni indotte sulle sieroproteine -
Università degli Studi di Parma 2020 Effetti dei processi e delle condizioni di conservazione sui prodotti del latte e del siero: una caratterizzazione molecolare dettagliata delle modificazioni indotte sulle sieroproteine -
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