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2014
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2018
Studio dei polimorfismi recettoriali e dei livelli plasmatici e della terapia long-acting in pazienti affetti da schizofrenia
2017
La valutazione strategica del capitale d’impresa nelle combinazioni interaziendali
2004
Study of Chemical, Biochemical and Technological characteristics of Gluten Friendly™ grains of cereals and derived products
2018
Il ruolo della DWIBS nell'identificazione e caratterizzazione dei noduli polmonari
2016
Evaluation of the use of cardoon inulin to make a new type of pasta with a low glycemic index
2018
Electrophysiologic and Morphologic Assessment of the Substrate in Arrhythmogenic Cardiomyopathy and Nonischemic Cardiomyopathy: Risk Stratification for Sudden Cardiac Death to Guide Implantation of Defibrillators and Response to Catheter Ablation
2016
Oral Cancer: from the research of biomarkers for diagnosis and prognosis to the treatment with nutraceuticals
2018
Prognostic relevance of comprehensive non-invasive imaging approach in a diabetic and non-diabetic asymptomatic population
2018
Le frodi agroalimentari: profili economico-giudici tra "stato dell'arte" e prospettive di riforma
2016
Nad+ and aging: a focus on novel molecular mechanisms of werner syndrome
2019
Modelli di valutazione delle politiche di sviluppo rurale, il ruolo del capitale privato nella loro distribuzione: il caso della Misura 121 del PSR Puglia
2016
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2018
Internationalisation and Bioenergy Effects on Economic Growth
2015
Angiotensin II receptor 1 blockers prolong time to recurrence after radiofrequency ablation in hepatocarcinoma patients.
2019
Dissecting the TRIM8 role in the pathogenesis of glioma
2019
A decision support system to identify good agricultural practices in Short Food Supply Chain
2019
Olive chain by-products for the functionalization of foods
2019
Optimizing storage conditions for minimally processed rocket leaves: effect of temperature and gas conditions on aromatic profile, sensorial and nutritional quality
2015
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Istituto
- Università degli Studi di Foggia410
Data di pubblicazione
- 2020 - 2025145
- 2010 - 2019204
- 2000 - 200960
- 1996 - 19991
Settore disciplinare
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